Snyggast är alltid på topp.

På vår bokningssida kan du kombinera olika behandlingar utifrån just dina önskemål.

Behandlingar

Hår

På Hårtesten kan du vara säker på att du får ett fantastiskt resultat oavsett om det gäller klipp eller färg. Du får även guidning hur du tar hand om just ditt hår. 

Make-up

Vi stylar och sminkar dig till kvällens festligheter, högtider eller andra dagar då du vill känna dig på topp. Med hög kompetens och en hantverksprecision i toppklass blir du stylad av en utbildad make-up artist.

Styling

Viktig dag på jobbet? Middag med svärföräldrarna? Vi hjälper dig att fram din bästa sida för att du ska känna dig på topp.

Hairtalk Extensions

Hairtalk är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005 och finns nu i över 50 länder. Det som urskiljer Hairtalk på marknaden är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen.

Fusio Dose

Fem koncentrerade boosters blandas med fyra olika kraftfulla koncentrat med aktiva ingredienser vilket ger flera kombinationer för en specialanpassad behandling som omedelbart och varaktigt förvandlar håret

Bryn

Med Brow by Mii får du den perfekta färgen på dina ögonbryn. Lägg till en ansning och/eller färg när du bokar din tid.

Herrklippning & skägg

För att hålla ditt skägg stiligt och snyggt så krävs precision. Skägget är en stor del av mannen och behöver tas hand om i samma utsträckning som ditt vanliga hår. Hos Hårtesten kan du få hjälp med formning, trimning och rakning. Du kan även få vårdtips och hjälp att hitta rätt produkter för ditt skägg.

Brudpaket

Vänligen kontakta oss på 0620-155 75 för konsultation och hjälp inför din stora dag. Oavsett om det gäller en uppsättning eller en heldag för dig och dina nära så kan ni räkna med att bli SNYGGAST.

Kontakta oss